Velkommen til vores hjemmeside

Sidste Nyt

Siden vil blive opdateret jævnligt kontakt venligst pr mail for eventuelt fejl ,Her vil være sidste nyt om aktuelle nyheder alle gamle findes under nyheder

 

 

 1/10) HUSK CONTAINERPLADESEN ER ÅBEN FRA 11-12 I OKTOBER MÅNEDE 


 

ADVARSEL

Bestyrelsen er blevet gjort opmærksom på at der er lag sedler i vores postkasser vedr. HAVE HJÆLP NR 60377510 - denne person er utroværdig, da der blevet udført arbejde forsvandt samtidig haveejerens egne ting altså tyveri! disse kom kun tilbage da pågældende blev ringet op om Anmeldelse af dette til politiet

Det drejer sig om dette tlf. nr. 60377510    


 

 DEN GAMLE EMAIL UDGÅR VENLIGST BRUG DENNE TIL KONTAKT TIL BESTYRELSEN 

E-mail: stuvehoejgaard1973@gmail.com


 

Kør forsigtigt legende børn på område 


 

Hunde skal altid føres i snor - Keep dog in a leash

Løse hunde er forbudt på Haveforeningen Stuvehøjgårds områder


 

 

 

   

 Facebook siden https://www.facebook.com/groups/1650488661922099/

Sven klubben https://www.facebook.com/groups/211800259303802/

 

Hjertestarter er opsat på vores containergårds hegn ! og aktiv hold venligst øje med den er intakt ,,,

Andelshaveforeningen Stuvehøjgaard
Stuvehøjgaards Allé 42-47
2750 Ballerup
E-mail: stuvehoejgaard1973@gmail.com

Beskrivelse
Fra Lyngby til Ballerup

Stuvehøjgaard opstod i 1973, idet Lyngby kommune nedlagde nogle kolonihaver i Lyngby for at give plads til Lyngby Storcenter. De første haver blev anlagt på 42 siden. Dengang hed den side 42 A, og den anden side hed 42 B. Dette blev dog ændret mange år senere så de kom til at hedde 42 og 47. Haverne på 47 siden blev først anlagt et år eller to senere.

Bondemanden, som solgte jorden til kommunen, skrabede efterfølgende al mulden af jorden og solgte den, så da haveejerne kom ud til de nye haver, var der næsten kun lerjord. Ikke det bedste, når de nye haver skulle anlægges.

Bikuben i Lyngby tilbød lån til dem, som ville med helt her ud på landet. Der kørte ikke bus herud, så nogle havde cykler stående på Ballerup station, nogle gik og nogle havde selv bil. Kommunen overdrog udlejningen til Kolonihaveforbundet, og vi fik navnet Stuvehøjgaard efter Stuvehøjen, som ligger lige ved siden af. Dengang lå der et hovedhus med 2 længer, som senere blev revet ned.